homekop
Ik ben een nieuweling ,kan ik zo beginnen ?
Ja,je kunt zo beginnen. iedereen is een keer als nieuweling begonnen,ook de wereld kampioenen zijn ooit als nieuweling begonnen.

Wat voor kleding heb ik nodig?
een t-shirt en een korte broek met genoeg bewegings vrijheid.

Wat voor materiaal heb ik nodig ?
Kickbokshandschoenen,scheenbeschermers (dit kan je ook bij ons lenen ) zwachtels en een mondbeschermer.

Waar kan ik kleding en materiaal kopen ?
Je kan bij ons op de sportschool alles kopen,als we niet verkopen wat je graag zou willen hebben kunnen wij het bestellen of adviseren waar je dat het beste kan kopen. 

Is kickboksen ook goed om gewicht te verliezen
of conditie op te bouwen ?

Ja het is zeker goed om te kickboksen als je gewicht wil verliezen of een sterke conditie op wil bouwen, omdat de intensiteit van de training heel hoog is,ervan uitgaand dat je wel intensief meetraint, en om je doel te willen bereiken wel meer als 1 keer per week meetraint.

Is er ook een mogelijkheid voor privé training ?
Ja dat is zeker mogelijk, wij rekenen 25 € per uur voor 1 persoon. Denk hierbij aan wedstrijvoorbereiding, conditie training, motivatie training (meer zelfvertrouwen ontwikkelen), en teambuilding. Het kan voor 1 persoon, maar ook voor meerdere personen tegelijk. De prijs per persoon word dan aangepast naar het aantal personen er kan dan afgestemd worden op uw gewenste tijden. Voor verdere info kunt u terecht op de sportschool of via mail/telefoon.
team bonte delft